Svátky jsou tu a s nimi i vrh Ch3 :-)

21.12.2018 15:12

Tááákže... Co nového v Prosinci? V neděli 9. 12. jsem vyrazila do Prahy, jednak předat novým majitelům několik miminek z vrhu H3 a jednoho Itálka- malého Piuzziho taktéž, dále jsem předala nějaké naše pekelnické produkty a sešla se s Markétou Utahraptor Čackou, aby zkoukla našeho krasavce Egona. Egon se vcelku líbil a dostal SOChP registraci s výhradou na 1 vrh. Takže jsme moc rádi :-) Úspěšná cesta do Prahy.

Hned následující neděli- 16. 12. jsme měli dokonce dvojitou radost. V odpoledních hodinách Ufounka přivedla na svět tátovi Edgarovi dvojčátka- kluky :-) Takže vrh Ch3 už vesele píská z hnízdečka a zkušená maminka Ufounka je pečlivá a úžasná.

Tentýž den večer se uskutečnilo krytí Darja X Egon. Tak snad máme zaděláno na strakáčky s PP SOChP.

Stále plánujeme vrh po Dashe a Quidoňovi Z planety Zubajda. Ale Dasha se mi stále ještě nějak nezdá být na 100% fit... sem tam si ještě pšikne a tak ještě doléčujeme a doufám, že brzy už bude úplně OK. Nechci nic riskovat a posílat ji do jiné ChS, dokud není v perfektní formě.

Bohužel Yeris je na tom s pšikáním také tak jako Dasha, je to lepší, ale stále to není ono...

Přejeme Vám všem krásné zimní svátky, zdraví a pohodu po boku Vašich milovaných a do roku 2019 vykročme hezky zvesela a s chutí tvořit :-)

© 2009 Od Pekelného Strážce - Všechna práva vyhrazena!

Vytvořeno službou Webnode