30.10. prodělala Akasha císařský řez. Jediné miminko nepřežilo :'( / 30th of October Akasha underwent caesarotomy. No baby survive :'(

31.10.2009 17:01

Akasha nám přenášela, když začal porod, krvácela jen velmi málo a čistě, neměla stahy, jinak byla naprosto v pořádku. Zpočátku se zdálo, že se stahy brzy objeví a porodí sama, že jen čeká na noc, aby měla klid. Zařídili jsme co největší klid v domě s nadějí, že konečně porodí. Nakonec musela podstoupit  císařský řez. V děloze bylo jediné miminko a jak už to u jedináčků bývá, bylo tak velké, že by ho Akasha neměla šanci přirozeně porodit, ani kdyby měla stahy. Bylo však již mrtvé :'( Akashu jsem nechala rovnou i vykastrovat, aby se zamezilo po operaci možnému krvácení dovnitř.

Veliký dík patří panu MVDr Šilarovi z vetrinární kliniky Akita v Lanškrouně, který Akashu odoperoval, za jeho péči a super přístup. Díky němu je Akasha v pořádku a její jizva na bříšku nevídaně pěkně zašitá. Taktéž chci poděkovat mojí tetě Míše, která poskytla auto k transportu do Lanškrouna a zpět a sama se osobně angažovala coby řidič. Moc vám za vše děkuji!

© 2009 Od Pekelného Strážce - Všechna práva vyhrazena!

Vytvořeno službou Webnode