Archiv článků

19.12.2009 17:02

Miminka mají nové JEDNOTLIVÉ fotky ve svých nových profilech. Najdete zde o nich veškeré informace a můžete si dle profilů zamluvit vlastního pekelníčka!

Profily miminek najdete v sekci "Pekelníčci k odběru" v podsekci "Vrh A" oddělení "Pekelníčci jednotlivě"!
14.12.2009 18:44

Nové fotky miminek v sekci "Fotogalerie- Fotogalerie vrhů"!!! / New photos of babies in department "Photogalery- Photogalery of litters"!!!

Miminka nám nádherně rostou! Můžete mrknout na jejich dnešní fotečky do sekce "Fotogalerie" do podsekce "Fotogalerie vrhů" :-)
10.12.2009 18:56

Narodila se miminka z vrhu A! Dále novinky na webu! / Babies from litter A were born! News on the website!

Dnes v brzských ranních hodinách povila June Derrenovi početnou rodinu čítající neuvěřitelných 19 miminek! Rychlou kontrolou nejspíše 8 klučíků a 11 holčiček. Všechna se mají k světu, jsou krásně napapaná a šikovná maminka June o ně vzorně pečuje. Tatík Derren se ve svých téměř dvou a půl letech...
04.12.2009 01:57

V sekci "Kontakt" najdete novou a praktickou podsekci "Jak se k nám dostat" včetně tipů na výlet po našem městě.

Tato podsekce je jen v češtině a slouží zejména pro ty z Vás, kteří se Nás chystáte navštívit. Usuzuji že zahraničním návštěvníkům těchto stránek by tato podsekce asi nic moc k ničemu nebyla. Nepředpokládám, že by si cizinci jen tak vyrazili na výlet do malého městečka kdesi v ČR :-) Ale Vám, česky...
18.11.2009 19:47

Čekáme na miminka ze spojení June a Derrena! / We are waiting for rat babies from mating of June and Derren!

Přijímáme předběžné rezervace na miminka POUZE NA MAZLÍČKY (ne do chovu)! Předpokládáme miminka miloučké povahy! Zamluvit si svého mazlíčka můžete již nyní! Podrobnosti najdete v sekci "Plánované vrhy"!

© 2009 Od Pekelného Strážce - Všechna práva vyhrazena!

Vytvořeno službou Webnode