Vrh D3 je na světě. Ufounka porodila 12 krásných dětiček :-)

13.01.2018 13:51

Dne 5.1. 2018 nám Ufounka porodila 12 mláďátek. Porod proběhl naprosto v pořádku, miminka rostou a pěkně papají, krásná práce :-) Máme 2 kluky a 10 holčiček. Variety standard a dumbo, barvy černá a aguti, většina berkshire, oba kluci asi solid, ale máme tam i dvě strakatější krásky. Oba chlapečci už jsou zadaní, strakačky zůstanou doma, některé holky ještě budou volné, takže přijímám rezervace na mazlíky, možno i do chovu. Budeme čekat na vybarvení bříšek zejména u aguti holčiček, zda tam bude nějaký znak k registraci. K odběru budou cca kolem půlky února. Fotky budou jako obvykle, až se mimča rozkoukají.

Také u nás proběhlo krytí samičky Uhlobaronky Z planety Zubajda (sestra naší aktuální maminy Ufounky), která patří ChS Tom' s Rats. Pokud se povedlo, tak tatínkem bude náš Roderik Od Pekelného Strážce. Kdyby se tam povedlo LH mimi, byla by to pecka :-) Ale nebudeme předbíhat.

Dále u nás probíhá krytí naší Vendety a našeho Bojovníka. Již spolu bydlí, protože jsem nějak nemohla vychytat den říje. Oba vypadají, že si "líbánky" náramně užívají. Navzájem se čistí, probírají si kožichy, spinkají společně v hamaku v jednom klubíčku. Nádhera- hotové hrdličky! Tak snad se povedlo.

 

 

© 2009 Od Pekelného Strážce - Všechna práva vyhrazena!

Vytvořeno službou Webnode