Ten čas ale letí...

17.02.2019 19:00

A jsme už za půlkou února, šílené :-D Ale co je u nás nového?

Potkaní klučík Chrizar je stále volný, ze 3 zájemců si jej nakonec nikdo nevzal a do chovu se evidentně nikomu teď nehodí...

27. ledna jsme si od Alenky Vocelkové přivezli novou posilu do chovu- je jím standardní černý hooded kluk Gregor Z planety Zubajda. Děkuji Alenko.

15. února se nám vrátili zpět od majitelky dva naši kluci, podíloví divočáci Fydo a Frrei z důvodu nezdařilého (a nerozvážného) seznamování s novým dospělým samcem, kdy Frrei pokousal jak nově příchozího potkana, tak opakovaně i majitelku, načež vznikl mezi Frreiem a paničkou vážný komunikační problém, který nebyla schopna vyřešit. Nyní jsou oba kluci ubytováni společně ve své kleci a vypadá to, že Frrei bude v pohodě.

Naše chlupatá Winnifred nám bohužel onemocněla zápalem plic, z ničeho nic včera ráno chrchlání, dušení... takže jsme dostali na veterině ATB a doufáme v zázrak. Dnes to vypadá horší :-( Už jí radši krmím stříkačkou, protože se u jídla dusí a tak nechce moc sama žrát. Vždy byla malá, štíhlá a lehoučká, nemá žádný "špíček", ze kterého by mohla brát. Achjo, chudinka moje malá...

Andromeda si dnes už staví hnízdo. Je kulatá jak balonek, brzičko to zapíská. Moc se těšíme na nadílku miminek :-)

Darja pro změnu ani napodruhé nezabřezla...

Už nějaký ten čas jsou spolu ubytovaní Carevna a Shifu. Ale připadá mi, že se stále nic moc mezi nimi neděje, každý si "bydlí" v jiné části klece a i když se nikdy neprali, vypadá to na tichou domácnost. To jsem teda zvědavá, zda z toho něco bude, nikdy jsem je nepřistihla, že by spolu něco měli. Každopádně zas netrávím doma veškerý svůj čas, takže zákonitě nemůžu vědět všechno... Uvidíme.

 

 

 

 

© 2009 Od Pekelného Strážce - Všechna práva vyhrazena!

Vytvořeno službou Webnode