Smutné zprávy...

13.11.2017 17:57

Dnes jsem musela nechat uspat našeho Ursíčka. I přes léčbu pomocí ATB a bylinek, kdy se absces už celkem pěkně zatahoval a hojil, se Ursík velmi zhoršil. Byl smutný, naježený, stále odpočíval, neměl chuť k jídlu a tak jsem mu podstrojovala, kde se dalo. Tu kousek sýra nebo masíčka, tu jogurt se sirupem a Calopetkou, tu lžičku vývaru, aby aspoň něco snědl. Zrní vůbec nechtěl. Pak už nechodil ani k napaječce, ač tam měl čaj se sirupem, což mu vždy chutnalo. Dávala jsem mu pít ze stříkačky čaj a přilepšovala mu nutridrinkem. Velmi zhubnul a chřadnul. Dnes ráno byl už tak slabý, že jen zvednul hlavu, sám ani nevstal. Měl studené pacinky a ocásek i když je v místnosti teplo a pelíšek měl suchý a plný skartu. Nechtěl už papat ani přesnídávku ze stříkačky. Očka měl taková zapadlá. Vydali jsme se tedy na poslední cestu. Dožil se jednoho roku. Ursíčku, medvídku, je mi moc líto, že jsme ti nedokázali pomoci. Chybíš nám...

Znovu, pořád a stále se snažíme o krytí Adalind a Thalie, takže obě dámy si užívají líbánky a bydlí se svými nápadníky. Hotová idylka, když je vidím spolu. Divoženka vypadá, že v pupíčku nějaká mimi budou. Navíc je teď mnohem lekavější a hodně se schovává do roury, najednou se z klece moc nehrne a vyhledává bezpečí úzkých prostor, tak snad.

Dále máme ještě volné džungaráčky k adopci. Určitě volní jsou momentálně tři chlapci. Dva saphire a poslední saphire pearl klouček. Dále je u nás ještě klouček a holčička, jsou však rezervovaní s odběrem začátkem prosince, tak doufám, že budou skutečně adoptováni. Pro tyto dva rezervované prcky sháníme převozníčka, který by jel začátkem prosince trasu Svitavy - Nymburk (nebo obecně nymbursko). Pokud byste měli cestu touto trasou a mohli svézt s sebou dva malé šotky, prosím, ozvěte se mi (tel. + mail viz. sekce Kontakt).

Všem, kteří si od nás adoptovali džungaráčka mnohokrát děkuji.

Je podzim- kolem neustále létají všemožné bacily a takové pšíkáníčko zná každý potkanář. Stále jsou k dostání pekelnické bylinky- čaje i sirupy a také několikero různých pekelnických pelíšků. Jsou k odebrání osobně u nás ve Svitavách, cca 2x týdně v Moravské Třebové a nebo je můžu zaslat poštou.

 

© 2009 Od Pekelného Strážce - Všechna práva vyhrazena!

Vytvořeno službou Webnode