Volná mláďátka!

03.06.2016 20:08

Ve vrhu P2 máme dva krásné volné chlapečky. Prastarý- standard, černý, solid a Pramen Lásky- velveteen, černý, solid. Oba kluci jsou akorát k odběru, mají klidnější, nebojácné povahy a budou vhodní i do rodiny s dětmi. Jejich fotky najdete v sekci "Pekelníci k odběru" v podsekci "Vrh P2".

Dále máme volné 4 chlapečky z vrhu Q2, kde máme tři standard černé solidy a jednoho standard černého huskyho. Tito kluci budou k odběru od 17. 6. a povahově očekáváme malé ulítané čertíky, minimálně do puberty určitě :-) Jednotlivé fotky vrhu Q2 nahraji na web někdy v týdnu, jak mi vyjde čas.

Rezervujte si své miláčky :-)

Žel máme i smutnou novinu. Včera- 2.6. ve večerních hodinách nás opustila naše milovaná potkaní babička Urtica. Usnula. Poslední měsíc postupně scházela, trochu zhubla, hodně spala a začaly jí zlobit zadní nožičky. Celý život to bylo zdravé a krásné zvířátko, milá zvědavka s umazlenou povahou. Nikdy netrpěla na respirační problémy, nikdy žádné nachlazení ani nádory na mléčné žláze. Dožila se pěkných 2 let a 7 měsíců. Urtičko sluníčko, moc nám chybíš...

 

© 2009 Od Pekelného Strážce - Všechna práva vyhrazena!

Vytvořeno službou Webnode