Nový článek + staro-nový článek :-)

19.03.2017 15:14

Na žádost Jany "Wren" Veselé- předsedkyně ČKP- jsem stvořila zbrusu nový článek s názvem Dobře míněné rady pro začínající chovatele potkanů. Dnes jsem ho uveřejnila zde na webu a to v sekci "O nás" v podsekci "Užitečné články".

Při příležitosti kompletování webu jsem aktualizovala i starý, již několik let zde uveřejněný článek s názvem ChS versus NChS. Původní článek byl napsán v době, kdy v Čechách fungoval pouze jediný klub a to tehdejší ZO chovatelů morčat a drobných hlodavců pod záštitou Českého svazu chovatelů. Nyní se však ZO rozdělila na "potkanáře" a "morčatáře" a tím vznikla Specializovaná organizace chovatelů potkanů pod Českým svazem chovatelů (SOP) a a ještě vznikl před pár lety nový klub zastřešující chov potkanů v ČR a to Český klub potkanů, z. s. (ČKP). Tedy díky tomuto faktu jsem celý článek překopala a upravila ho do podoby, která bude korespondovat s dnešní potkanářskou scénou v naší zemi :-) Článek najdete stále na stejném místě- v sekci "O nás" v podsekci "Užitečné články".

Oba články v této podobě byly rovněž poskytnuty webu ČKP a je možné je volně S UVEDENÍM ZDROJE v této podobě sdílet dál pro účely osvěty a vzdělání.

© 2009 Od Pekelného Strážce - Všechna práva vyhrazena!

Vytvořeno službou Webnode