Nějak se nadaří...

07.08.2016 09:31

S plánovanými vrhy to máme nyní jaksi složitější... Samičky nám stávkují a na mateřství nemají pomyšlení.

Queen Bee měla z románku s Ariesem akorát falešku, nyní splaskla a začala se říjit zas, takže zkusíme příští týden naši Včelku odeslat do Milána, zda uspěje stříbrný Ital Samari, tam by byla možnost LH dětiček + amerik.

Lupině se také nechce zabřezávat, druhý pokus s Ariesem nevyšel, zkusili jsme do třetice všeho dobrého. Pokud nevyjde ani tentokrát, zvažuji krytí zkušeným Drobečkem. Možná je chyba v Ariesovi???

Dále se uskutečnilo krytí Leela X Aries. Původně měl být jejím partnerem Ariesův bratr Atrey, žel Atreye v pondělí postihla mrtvička, místo na potkaní slečnu se tak chudáček Atrey, podíval, jak to vypadá na veterině, napíchali ho kortikoidy a jen tak tak se vzpamatovává z mrtvičky s notnou dávkou Béčka. Držte mu palečky, aby to zvládnul, sice dnes už vypadá celkem dobře oproti tomu, jak to vypadalo, Atrey stále má vizáž opilé vývrtky :-( Zoltárek a bráška Aries ho v kleci opečovávají a umývají, úplně zapomněli na hamaky a spinkají s Atreyem dole v kleci, jsou na něj moc hodní.

Uvidíme zda Aries tentokrát uspěl či ne. Pokud Leela zabřezla, musíme sehnat kojnou samičku pro budoucí prcky, což je zase komplikace. Bohužel se Včelka dlouho tvářila jako březí a jako potenciální kojná, naneštěstí to nějak neklaplo.

Další smutnou zprávou je odchod naší umazlené a milované Plachetky- Iluiny. Usnula v klidu ve čtvrtek 4.8. po poledni, byly jí 2 roky a téměř 3 měsíce. Od začátku června postupně hubla a zlobily ji zadní nožičky. Přesto byla čilá a ráda s velkou chutí jedla, vyšplhala všude kam chtěla, sice pomaleji než za mlada, ale přece. Byla stále nejumazlenější samička v kleci, venku běhala za mnou jako ocásek a tomu všemu dominovaly ty její plachtoidní toréra po stranách hlavy. Strašně mi tu chybíš, Plachetko naše úžasná...

Všechna mláďátka jsou již v nových domovech, poslední chlapec Prastarý bude předán nové majitelce v pondělí.

Předběžné rezervace na plánované vrhy beru. Kromě výše uvedených vrhů plánujeme v nejbližších dnech krytí Ejmy od Raubířů a tam se můžeme těšit na strakáčky včetně blazedů!

© 2009 Od Pekelného Strážce - Všechna práva vyhrazena!

Vytvořeno službou Webnode