Máme volné prcky!

06.09.2017 16:31

Máme volné prcky z Vrhu A3 a B3.

Ve vrhu A3 na své nové páníčky čeká kouzelná standard aguti holčička Agnes. Vhodná na mazlíčka. Dále její sestřička Allegra- byť nestandardně strakatá, ale krásně stavěná- standard mink nest. hooded holka s krásnýma ušima- by ráda působila v nějaké ChS a podpořila chov platinek :-) Nehledáte kolegové a kolegyňky právě "prďáckou" Allegru do chovu? :-)

Dále ve vrhu B3 jsou volné 3 holčičky a 2 kluci v dlouhé velveteen srsti (LHVv)- Holubičí holky Bellara a Byzance a maličká mink holčička Baska. Po zrušené rezervaci se uvolnili dva kloučci v ruském modrém kožichu- Bruce a Bossir.

Takže komu chybí do party kámoš či kámoška, pište :-) Prcci z vrhu A3 jsou k odběru již nyní, vrh B3 bude k odběru od 15. září. Odběr u nás v ChS ve Svitavách kdykoli po domluvě, dále 23. 9. na výstavě Potkan v Praze (Toulcův dvůr- Praha Hostivař) nebo téhož dne ráno kolem 7:00 hodin v Hradci Králové (projíždím tam). Možno se domluvit i na odběru v Brně, bude-li více zájemců, tak se v Brně otočím v nějakém termínu po 15. září.

Žel máme i smutnou zprávu. Dne 4. září navždy odešla naše milovaná Ostara. Její už tak špatné plíce se zhoršily, 3. 9. začala velmi sípat a dýchat s otevřenou tlamičkou. Podezření na zápal plic. Dostala ATB Hipralona- injekčně, aby nástup účinku byl rychlejší. Navíc enrofloxacinem se ještě neléčila, tak jsme doufali, že to zabere.  Žel ani to nestačilo. Večer 4. září jsem ji po příchodu z každovečerního venčení mé fenky našla už mrtvou :'( Ostarky tělíčko jsem nechala podrobit základní pitvě. Zemřela na vodnatelnost plic. Obě plíce byly poškozené, pravá byla o dost horší- již z dřívějška- následek nemoci v našem chovu na podzim 2016 a její zdlouhavé léčení, kdy to Ostarka nesla velmi špatně. Pitva prokázala navíc absces na játrech. Od května 2017 byla chronický vrkal a byla celkem hubená (i když ne tolik jako když se léčila poprvé). Dožila se 1 roku a téměř 6ti měsíců. Ostarko, zlatíčko moje ušaté, moc mi tu chybíš:'(

© 2009 Od Pekelného Strážce - Všechna práva vyhrazena!

Vytvořeno službou Webnode