Koloběh života, zázrak zrození, smrt, nová práce i výročí založení ChS. Jsme s Vámi již 8 let!

23.04.2017 11:18

Za ten krátký čas od poslední aktualizace se událo zas spousta věcí...

V úterý 4.4. jsme se naposledy rozloučili s naším potkaním dědečkem Arieskem, miláčkem, který jako mládě zůstal neplánovaně doma. Ale nelituji. Aries byl milým a krásným společníkem, naprostým mazlem, hadříkem, pohodářem, nekonfliktním a úžasným Zoltarovým životním kamarádem a vychovatelem mnoha odstavených mladých potkaníčků. Celý život byl vitální, na podzim vinou respiračního onemocnění v chovu trochu kýchal, ale nic hrozného, ke stáru ho jen trochu zlobily zadní nožky a zhubnul, jak už to u staroušků často bývá, ale stále rád šplhal i do nejvyššího hamaku a hrál si s mladíčky. Moc mě mrzí že byl neplodný a žádná samička s ním nikdy nezabřezla. Aries usnul ve věku 2 let a 9 měsíců. Ariesku, moc nám chybíš...

Za jistý milník v cestě naší ChS považuji narození miminek po Adalind a Ordenovi. Mimča se narodila ve čtvrtek 6.4. v počtu 4 kousků, žel jeden chlapeček byl malý a nezvládl to, zemřel večer 10.4. Máme však nádherná 3 děcka, dva kluky a holčičku a všichni AMERIČTÍ MODŘÍ LONGHAIRED! Holčička zůstane doma, kluci pojedou každý do jiné země, jeden na Slovensko, druhý do Itálie. Jsem nesmírně vděčná a hrdá, že se to konečně podařilo. Adalind je vzorná maminka a o prcky příkladně pečuje a také sama kojí. Mléka nemá asi nijak extra moc, prcci jsou zatím drobnější, ne však hubení, ale je to dost možná i tím že jsou to LHčci a ti bývají většinou menší a časem to doženou. Každopádně mají se čile k světu a jsou prostě kouzelní. Brzy budou fotky.

Další velká sláva se konala v sobotu 15.4., kdy Zahariel porodila tátovi Ordenovi 8 mrňousků. No, mrňousků, jsou to docela buřtíci :-) Máme krásné 3 holčičky a 5 chlapců, jsou parádně napapaní a rostou před očima. Zahariel je výborná maminka a hnízdí společně s Adalind, jsou to velké kámošky. Všechna mimi jsou v jednom hnízdě a holky kojí společně, jak jim to zrovna přijde. Všechna mimi mají vlnité fousky, takže se těším na nasrstění a jsem převelice napjatá, zda se povedli i nějací LHčci.Z tohoto vrhu jsou holčičky již zadané, mám poměrně dost rezervací. O kloučky si klidně můžete psát, tam jistě bude ještě něco volného.

Zlatým hřebem tomu všemu jsou PEKELNICKÉ NAROZENINY. 16.4. jsme oslavili neuvěřitelných 8 let od založení ChS! Takovou dobu jsme tu, strašně ten čas běží. Obrovské díky patří všem majitelům našich potkaních dětiček a také všem chovatelům, kteří s námi jakýmkoli způsobem spolupracují. Děkujeme za Vaši přízeň, důvěru, za krásný domov plný lásky a péče pro naše malé potkaníčky, za pomoc a ochotu ke spolupráci. Bez Vás bychom nebyli tam, kde jsme nyní. Děkujeme :-)

A nakonec malá motivační reklama :-) Sny se mohou stát skutečností... nezáleží na tom, jak dlouho bude trvat, než dojdete k svému snu. Jediné na čem záleží je víra, vize a cesta, ať jakkoli trnitá a blátivá, i když nesčetněkrát spadnete na kolena... protože kdo pokračuje dál, má před očima svůj sen a věří, jednou k svému snu opravdu dojde.

Jeden z mých velkých snů, víc než 5 let zdánlivě dřímal a čekal na svou příležitost... nyní je ta správná doba, zavelel vesmír, a tak se právě jeden z mých velkých snů rozjíždí na plné obrátky. Vážení milovníci zvířat, představuji Vám

 SALON BERNADETTA (klik) 

 

 

© 2009 Od Pekelného Strážce - Všechna práva vyhrazena!

Vytvořeno službou Webnode