Fotky prcků z vrhu Y2 na webu! Mrkněte, co tam máme za raritky!

02.07.2017 15:57

Konečně jsem nafotila čtyřčátka z vrhu Y2. Máme tam nádherná mimča a mezi nimi další v ČR první takové zvířátko- dumbo dlouhosrstý velveteen v barvě americká platinová! :-)

Všichni prckové z vrhu Y2 jsou již zadaní.

 

Dále se nám narodila mimátka po Thalii a Ordenovi. Představte si, že máme dvojčátka. Porod proběhl dle všeho v pořádku, sice jsem u porodu nebyla přítomna, ale nic nenasvědčuje tomu, že by Thalia měla u porodu nějaké komplikace, v hnízdě skoro žádná krev, klídek. Když jsem přišla, Thalia již spokojeně kojila ta svá dvojčátka, jako by se nechumelilo. Prckové nyní prokoukli a mají se čile k světu. Máme standard kluka a velveteen holčičku. Oba prcci jsou již zadaní. Fotky však budou brzy.

 

24. a 25. 6. jsme se zúčastnili výstavy potkanů při veletrhu Propet v Brně. Přihlášeni byli Morlok a June na sobotu v kategorii mazlík. June si odnesla 88 bodů a Morlok 93 bodů a ocenění 3. nejlepší standard uši- mazlík :-) Máme radost. Výstava byla příjemná, byla zde předána naše Xyerra do ChS Royaume de Lune a hezky jsem si pokecala s chovateli i mazlíčkáři, včetně majitelů Pekelníčků, kteří přišli akci navštívit. Děkuji pořadatelkám za krásnou akci :-)

© 2009 Od Pekelného Strážce - Všechna práva vyhrazena!

Vytvořeno službou Webnode