Extra chlupatá mimi! :-)

06.08.2017 19:19

Včera- 5.8. večer porodila June vrh miminek- tolik očekávaný vrh B3. Šťastným tátou je Pekelný Ďábel. Všechna miminka tedy budou dlouhosrstá a dlouhorstí velveteeni. June vše zvládla sama, po porodu ihned začala kojit. Sedí na hnízdě jako kvočna a kojí a kojí. Ani jsem neměla možnost prcky přesně spočítat a určit pohlaví. Nahlédla jsem tedy do hnízda alepsoň zběžně, jen tak, co bylo z pod June vidět, zda jsou mimi napitá. Mimča mají krásně bílá bříška a bude jich cca kolem deseti kousků. Později, až mě June pustí do hnízda, upřesním.

Máme tedy dvojnásobné pískání! :-)

Vendetina miminka rostou a vybarvují se :-) Máme aguťáčky, americké modrásky, amerického aguťáčka, platiňáčka a minka. Jsou kouzelní.

Můžete si předběžně rezervovat prcky z obou výše uvedených vrhů. Přijímám rezervace jak na skvělé mazlíčky, tak do chovu (pouze oficiálním stanicím).

Dále jsem založila profil i našim mlaďoškům. Nyní už mají všechna naše zvířátka své profily a nikdo nechybí. Jen někde ještě nemají profilové fotky. U našich odchovanců najdete alespoň mláďěcí fotky ve fotogalerii pod profilem. Musím uspořádat doma velké focení, abyste se i vy mohli kochat :-)

A ještě malý vzkaz pro chovatelské a členské stanice: naši dospělí Pekelníci nabízí své služby pro 100% zdravé potkaní dámy :-)

© 2009 Od Pekelného Strážce - Všechna práva vyhrazena!

Vytvořeno službou Webnode