Archiv článků

30.08.2010 20:25

Novinky na webu!

Přidány dnešní váhy všech našich potkaních kluků a nejmladší holčičky Matey. Dále byla aktualizována a vylepšena sekce "Odkazy", kde spoustu odkazů přibylo. Nové povídání bylo dopněno i do sekce "O nás" do podsekce "Naše chovatelské zaměření", kde jsem uvedla naše plány pro rok 2011.
23.08.2010 20:45

V sobotu 21.8.2010 jsme se s Figinim a Asmodeem zúčastnili Speciální výstavy v pražském Toulcově dvoře!!!

Posuzovala nás holandská posuzovatelka Anneke Vermeulen- Slik dle holandského standardu. Inu, co se líbí českým posuzovatelkám se už tolik nemusí zamlouvat posuzovatelům holandským, ale i tak jsme přijeli velice spokojení a v mnohém byli oba naši pekelníčci velice pochváleni. Figini obdržel...
01.08.2010 20:37

Nečekaně nám přibyl další přírůstek a to rovnou syn Artemisie Dracunculus z našeho vrhu "A" a zároveň tedy vnuk našeho Derrena- Oskar of DarkSpirit!!!

Oskárek je úžasný tvoreček a já za něj moc děkuji Péťe, která se ho žel tomu musela vzdát kvůli alergii, a měla ve mě takovou důvěru, že mi ho svěřila. A samozřejmě děkuji i Vamině z ChS DarkSpirit, která to všechno spískala :-) Holky, díky! Oskárkovi rovněž zítra přibude profil v sekci "Naši...
31.07.2010 20:14

Dnes jsme si přivezli dva malé roztomilé velveteenky- klučíka Matise a holčičku Mateu z ChS PotkanViv!

Již brzy budou mít každý svůj profil v sekci "Naši pekelníci" a "Naše pekelnice", jen co oba prcky nafotím. Za oba moc moc děkuji Veronice z ChS PotkanViv!

© 2009 Od Pekelného Strážce - Všechna práva vyhrazena!

Vytvořeno službou Webnode